master's thesis
Effect of initial NH4-N, NO3-N, and NO2-N concentrations on nitrification and denitrification processes

Borna Smojver (2013)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for the Biological Waste Water Treatment
Cite this document...

Smojver, B. (2013). Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786

Smojver, Borna. "Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786

Smojver, Borna. "Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786

Smojver, B. (2013). 'Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786

Smojver B. Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786

B. Smojver, "Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786