prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika

Lisičar, Josipa
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Lisičar, J. (2013). Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164

Lisičar, Josipa. "Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164

Lisičar, Josipa. "Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164

Lisičar, J. (2013). 'Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164

Lisičar J. Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164

J. Lisičar, "Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164

Please login to the repository to save this object to your list.