University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document
Lisičar, J. (2013). Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164
Lisičar, Josipa. "Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164
Lisičar, Josipa. "Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164
Lisičar, J. (2013). 'Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164
Lisičar J. Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164
J. Lisičar, "Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164