University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Fermentation and Yeast Technology
Cite this document
Ivanuša, I. (2013). Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131
Ivanuša, Ines. "Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131
Ivanuša, Ines. "Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131
Ivanuša, I. (2013). 'Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131
Ivanuša I. Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131
I. Ivanuša, "Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131