Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Ivanuša, I. (2013). Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131
Ivanuša, Ines. "Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131
Ivanuša, Ines. "Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131
Ivanuša, I. (2013). 'Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131
Ivanuša I. Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131
I. Ivanuša, "Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131