prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta i visokog hidrostatskog tlaka na raspodjelu veličine masnih globula kravljeg mlijeka
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta i visokog hidrostatskog tlaka na raspodjelu veličine masnih globula kravljeg mlijeka

Lakoš, Dijana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory of Thermodynamics

Cite this document

Lakoš, D. (2013). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta i visokog hidrostatskog tlaka na raspodjelu veličine masnih globula kravljeg mlijeka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665331

Lakoš, Dijana. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta i visokog hidrostatskog tlaka na raspodjelu veličine masnih globula kravljeg mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665331

Lakoš, Dijana. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta i visokog hidrostatskog tlaka na raspodjelu veličine masnih globula kravljeg mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665331

Lakoš, D. (2013). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta i visokog hidrostatskog tlaka na raspodjelu veličine masnih globula kravljeg mlijeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665331

Lakoš D. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta i visokog hidrostatskog tlaka na raspodjelu veličine masnih globula kravljeg mlijeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665331

D. Lakoš, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta i visokog hidrostatskog tlaka na raspodjelu veličine masnih globula kravljeg mlijeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665331

Please login to the repository to save this object to your list.