prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta i visokog hidrostatskog tlaka na raspodjelu veličine masnih globula kravljeg mlijeka
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta i visokog hidrostatskog tlaka na raspodjelu veličine masnih globula kravljeg mlijeka

Lakoš, Dijana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehničku termodinamiku

Citirajte ovaj rad

Lakoš, D. (2013). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta i visokog hidrostatskog tlaka na raspodjelu veličine masnih globula kravljeg mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665331

Lakoš, Dijana. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta i visokog hidrostatskog tlaka na raspodjelu veličine masnih globula kravljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665331

Lakoš, Dijana. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta i visokog hidrostatskog tlaka na raspodjelu veličine masnih globula kravljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665331

Lakoš, D. (2013). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta i visokog hidrostatskog tlaka na raspodjelu veličine masnih globula kravljeg mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665331

Lakoš D. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta i visokog hidrostatskog tlaka na raspodjelu veličine masnih globula kravljeg mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665331

D. Lakoš, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta i visokog hidrostatskog tlaka na raspodjelu veličine masnih globula kravljeg mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665331

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.