master's thesis
The effect of high intensity ultrasound assisted extraction on isolation of total phenolic and anthocyanin from wine lees

Irena Mofardin (2013)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory of Thermodynamics
Cite this document...

Mofardin, I. (2013). Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom visokog intenziteta na izolaciju ukupnih fenola i antiocijana iz taloga vina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018127

Mofardin, Irena. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom visokog intenziteta na izolaciju ukupnih fenola i antiocijana iz taloga vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018127

Mofardin, Irena. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom visokog intenziteta na izolaciju ukupnih fenola i antiocijana iz taloga vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018127

Mofardin, I. (2013). 'Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom visokog intenziteta na izolaciju ukupnih fenola i antiocijana iz taloga vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018127

Mofardin I. Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom visokog intenziteta na izolaciju ukupnih fenola i antiocijana iz taloga vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018127

I. Mofardin, "Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom visokog intenziteta na izolaciju ukupnih fenola i antiocijana iz taloga vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018127