prikaz prve stranice dokumenta Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju

Dora, Mirna
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry

Cite this document

Dora, M. (2013). Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189

Dora, Mirna. "Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189

Dora, Mirna. "Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189

Dora, M. (2013). 'Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189

Dora M. Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 October 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189

M. Dora, "Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189

Please login to the repository to save this object to your list.