master's thesis
Monitoring of the degradation of bioactive compounds during the heating of virgin olive oil

Marica Bliznac (2013)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis
Cite this document...

Bliznac, M. (2013). Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

Bliznac, Marica. "Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

Bliznac, Marica. "Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

Bliznac, M. (2013). 'Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

Bliznac M. Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2019 August 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

M. Bliznac, "Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637