University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis
Cite this document
Bliznac, M. (2013). Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637
Bliznac, Marica. "Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637
Bliznac, Marica. "Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637
Bliznac, M. (2013). 'Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637
Bliznac M. Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 July 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637
M. Bliznac, "Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637