prikaz prve stranice dokumenta Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja

Bliznac, Marica (2013)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis

Cite this document

Bliznac, M. (2013). Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

Bliznac, Marica. "Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

Bliznac, Marica. "Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

Bliznac, M. (2013). 'Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 01 June 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

Bliznac M. Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2020 June 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

M. Bliznac, "Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637

Islandora Bookmark - Please login to use this feature