Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za opću i anorgansku kemiju i elektroanalizu
Citirajte ovaj rad
Bliznac, M. (2013). Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637
Bliznac, Marica. "Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637
Bliznac, Marica. "Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637
Bliznac, M. (2013). 'Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637
Bliznac M. Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637
M. Bliznac, "Praćenje degradacije biaktivnih komponenata tijekom zagrijavanja djevičanskog maslinovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839637