master's thesis
Effect of cultivar and geographical region on quality parameters, anthocyanin composition and sensory properties of fresh juices from sour cherry and Marasca sour cherry

Ivana Lacković (2012)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document...

Lacković, I. (2012). Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete, sastav antocijana i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050965

Lacković, Ivana. "Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete, sastav antocijana i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050965

Lacković, Ivana. "Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete, sastav antocijana i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050965

Lacković, I. (2012). 'Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete, sastav antocijana i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050965

Lacković I. Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete, sastav antocijana i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2019 August 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050965

I. Lacković, "Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete, sastav antocijana i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050965