prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete, sastav antocijana i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete, sastav antocijana i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske

Lacković, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Lacković, I. (2012). Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete, sastav antocijana i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050965

Lacković, Ivana. "Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete, sastav antocijana i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050965

Lacković, Ivana. "Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete, sastav antocijana i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050965

Lacković, I. (2012). 'Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete, sastav antocijana i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050965

Lacković I. Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete, sastav antocijana i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050965

I. Lacković, "Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete, sastav antocijana i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050965

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.