prikaz prve stranice dokumenta Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina

Petrić, Dijana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Petrić, D. (2011). Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

Petrić, Dijana. "Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

Petrić, Dijana. "Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

Petrić, D. (2011). 'Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

Petrić D. Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

D. Petrić, "Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

Please login to the repository to save this object to your list.