University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Perkušić, A. (2011). Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195
Perkušić, Ana. "Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195
Perkušić, Ana. "Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195
Perkušić, A. (2011). 'Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195
Perkušić A. Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2025 January 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195
A. Perkušić, "Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195