prikaz prve stranice dokumenta Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja

Šančić, Matea
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control

Cite this document

Šančić, M. (2011). Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898

Šančić, Matea. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898

Šančić, Matea. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898

Šančić, M. (2011). 'Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898

Šančić M. Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898

M. Šančić, "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898

Please login to the repository to save this object to your list.