University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology
Cite this document
Topić, I. (2011). Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177
Topić, Ivana. "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177
Topić, Ivana. "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177
Topić, I. (2011). 'Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177
Topić I. Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177
I. Topić, "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177