University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for Toxicology
Cite this document
Kuljanić, N. (2010). Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389
Kuljanić, Nera. "Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389
Kuljanić, Nera. "Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389
Kuljanić, N. (2010). 'Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389
Kuljanić N. Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 December 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389
N. Kuljanić, "Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389