Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za toksikologiju
Citirajte ovaj rad
Kuljanić, N. (2010). Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389
Kuljanić, Nera. "Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389
Kuljanić, Nera. "Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389
Kuljanić, N. (2010). 'Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389
Kuljanić N. Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389
N. Kuljanić, "Antinutrijenti u namirnicama biljnog porijekla i mogućnost redukcije njihova sadržaja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823389