undergraduate thesis
Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela

Mihalj, Nika
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Mihalj, N. (2017). Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922

Mihalj, Nika. "Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922

Mihalj, Nika. "Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922

Mihalj, N. (2017). 'Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922

Mihalj N. Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2025 February 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922

N. Mihalj, "Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922

Please login to the repository to save this object to your list.