University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document
Mihalj, N. (2017). Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922
Mihalj, Nika. "Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922
Mihalj, Nika. "Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922
Mihalj, N. (2017). 'Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922
Mihalj N. Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2025 February 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922
N. Mihalj, "Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922