University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document
Knezović, K. (2017). Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971
Knezović, Kristina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971
Knezović, Kristina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971
Knezović, K. (2017). 'Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971
Knezović K. Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2025 April 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971
K. Knezović, "Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971