University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Marinić, J. (2010). Utjecaj polifenolnog ekstrakta maslinovog ulja na antioksidacijski status tijekom regeneracije jetre u miša (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:259568
Marinić, Jelena. "Utjecaj polifenolnog ekstrakta maslinovog ulja na antioksidacijski status tijekom regeneracije jetre u miša." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:259568
Marinić, Jelena. "Utjecaj polifenolnog ekstrakta maslinovog ulja na antioksidacijski status tijekom regeneracije jetre u miša." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:259568
Marinić, J. (2010). 'Utjecaj polifenolnog ekstrakta maslinovog ulja na antioksidacijski status tijekom regeneracije jetre u miša', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:259568
Marinić J. Utjecaj polifenolnog ekstrakta maslinovog ulja na antioksidacijski status tijekom regeneracije jetre u miša [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 November 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:259568
J. Marinić, "Utjecaj polifenolnog ekstrakta maslinovog ulja na antioksidacijski status tijekom regeneracije jetre u miša", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:259568