University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Brkić Bubola, K. (2011). Karakterizacija djevicčnskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141482
Brkić Bubola, Karolina. "Karakterizacija djevicčnskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141482
Brkić Bubola, Karolina. "Karakterizacija djevicčnskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141482
Brkić Bubola, K. (2011). 'Karakterizacija djevicčnskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141482
Brkić Bubola K. Karakterizacija djevicčnskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141482
K. Brkić Bubola, "Karakterizacija djevicčnskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141482