University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Zavadlav, S. (2018). Primjena impedancijske analize u procjeni roka trajanja i kontroli kvalitete liganja iz roda loligo (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876298
Zavadlav, Sandra. "Primjena impedancijske analize u procjeni roka trajanja i kontroli kvalitete liganja iz roda loligo." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876298
Zavadlav, Sandra. "Primjena impedancijske analize u procjeni roka trajanja i kontroli kvalitete liganja iz roda loligo." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876298
Zavadlav, S. (2018). 'Primjena impedancijske analize u procjeni roka trajanja i kontroli kvalitete liganja iz roda loligo', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876298
Zavadlav S. Primjena impedancijske analize u procjeni roka trajanja i kontroli kvalitete liganja iz roda loligo [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 October 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876298
S. Zavadlav, "Primjena impedancijske analize u procjeni roka trajanja i kontroli kvalitete liganja iz roda loligo", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876298