University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document
Vešligaj, M. (2014). Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840
Vešligaj, Martina. "Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840
Vešligaj, Martina. "Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840
Vešligaj, M. (2014). 'Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840
Vešligaj M. Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840
M. Vešligaj, "Identifikacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz probiotičkih proizvoda", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540840