prikaz prve stranice dokumenta Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki

Tretnjak, Karmela
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Milk and Milk Products

Cite this document

Tretnjak, K. (2019). Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758

Tretnjak, Karmela. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758

Tretnjak, Karmela. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758

Tretnjak, K. (2019). 'Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758

Tretnjak K. Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758

K. Tretnjak, "Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758

Please login to the repository to save this object to your list.