prikaz prve stranice dokumenta Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control

Cite this document

Matančević, M. (2019). Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018. (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

Matančević, Mirna. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

Matančević, Mirna. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

Matančević, M. (2019). 'Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 January 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

Matančević M. Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018. [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2022 January 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

M. Matančević, "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

Please login to the repository to save this object to your list.