University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Nutrition Science
Cite this document
Bajan, A. R. (2020). Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981
Bajan, Ana Ružica. "Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981
Bajan, Ana Ružica. "Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981
Bajan, A. R. (2020). 'Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981
Bajan AR. Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2025 January 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981
A. R. Bajan, "Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981