master's thesis
Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca

Romac, Anamarija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Romac, A. (2020). Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391

Romac, Anamarija. "Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391

Romac, Anamarija. "Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391

Romac, A. (2020). 'Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391

Romac A. Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 April 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391

A. Romac, "Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391

Please login to the repository to save this object to your list.