University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Quality Control
Cite this document
Kovačević, T. K. (2021). Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537
Kovačević, Tvrtko Karlo. "Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537
Kovačević, Tvrtko Karlo. "Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537
Kovačević, T. K. (2021). 'Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537
Kovačević TK. Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 October 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537
T. K. Kovačević, "Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537