University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Cite this document
Šintić, A. (2021). Primjena niskotemperaturnih eutektičkih otapala za poboljšanje formulacije ciprofloksacina kao aktivnog farmaceutskog sastojka lijeka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:932227
Šintić, Anamaria. "Primjena niskotemperaturnih eutektičkih otapala za poboljšanje formulacije ciprofloksacina kao aktivnog farmaceutskog sastojka lijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:932227
Šintić, Anamaria. "Primjena niskotemperaturnih eutektičkih otapala za poboljšanje formulacije ciprofloksacina kao aktivnog farmaceutskog sastojka lijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:932227
Šintić, A. (2021). 'Primjena niskotemperaturnih eutektičkih otapala za poboljšanje formulacije ciprofloksacina kao aktivnog farmaceutskog sastojka lijeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:932227
Šintić A. Primjena niskotemperaturnih eutektičkih otapala za poboljšanje formulacije ciprofloksacina kao aktivnog farmaceutskog sastojka lijeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2025 January 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:932227
A. Šintić, "Primjena niskotemperaturnih eutektičkih otapala za poboljšanje formulacije ciprofloksacina kao aktivnog farmaceutskog sastojka lijeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:932227