master's thesis
Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta

Vlašić, Antonia
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Vlašić, A. (2022). Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139

Vlašić, Antonia. "Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139

Vlašić, Antonia. "Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139

Vlašić, A. (2022). 'Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139

Vlašić A. Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2025 February 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139

A. Vlašić, "Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139

Please login to the repository to save this object to your list.