University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry
Cite this document
Crnić, I. (2021). Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6 (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519
Crnić, Irena. "Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519
Crnić, Irena. "Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519
Crnić, I. (2021). 'Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519
Crnić I. Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6 [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2025 January 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519
I. Crnić, "Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519