undergraduate thesis
Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije

Brkljačić, Marta
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Brkljačić, M. (2022). Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

Brkljačić, Marta. "Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

Brkljačić, Marta. "Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

Brkljačić, M. (2022). 'Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

Brkljačić M. Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2025 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

M. Brkljačić, "Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

Please login to the repository to save this object to your list.
accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.