University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Gaćina, N. (2023). Utjecaj inkapsulacije na funkcionalnost i stabilnost fenolnih spojeva iz ekstrakta cvijeta trnine (Prunus spinosa flos) tijekom sušenja raspršivanjem (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589845
Gaćina, Nikolina. "Utjecaj inkapsulacije na funkcionalnost i stabilnost fenolnih spojeva iz ekstrakta cvijeta trnine (Prunus spinosa flos) tijekom sušenja raspršivanjem." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589845
Gaćina, Nikolina. "Utjecaj inkapsulacije na funkcionalnost i stabilnost fenolnih spojeva iz ekstrakta cvijeta trnine (Prunus spinosa flos) tijekom sušenja raspršivanjem." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589845
Gaćina, N. (2023). 'Utjecaj inkapsulacije na funkcionalnost i stabilnost fenolnih spojeva iz ekstrakta cvijeta trnine (Prunus spinosa flos) tijekom sušenja raspršivanjem', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589845
Gaćina N. Utjecaj inkapsulacije na funkcionalnost i stabilnost fenolnih spojeva iz ekstrakta cvijeta trnine (Prunus spinosa flos) tijekom sušenja raspršivanjem [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589845
N. Gaćina, "Utjecaj inkapsulacije na funkcionalnost i stabilnost fenolnih spojeva iz ekstrakta cvijeta trnine (Prunus spinosa flos) tijekom sušenja raspršivanjem", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589845