University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry
Cite this document
Ožvald, I. (2023). Učinak trotjedne dijete izrazito niskog sadržaja energije na primarna, oksidacijska i trajna oštećenja dna u pretilih osoba (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396389
Ožvald, Ivan. "Učinak trotjedne dijete izrazito niskog sadržaja energije na primarna, oksidacijska i trajna oštećenja dna u pretilih osoba." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396389
Ožvald, Ivan. "Učinak trotjedne dijete izrazito niskog sadržaja energije na primarna, oksidacijska i trajna oštećenja dna u pretilih osoba." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396389
Ožvald, I. (2023). 'Učinak trotjedne dijete izrazito niskog sadržaja energije na primarna, oksidacijska i trajna oštećenja dna u pretilih osoba', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396389
Ožvald I. Učinak trotjedne dijete izrazito niskog sadržaja energije na primarna, oksidacijska i trajna oštećenja dna u pretilih osoba [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396389
I. Ožvald, "Učinak trotjedne dijete izrazito niskog sadržaja energije na primarna, oksidacijska i trajna oštećenja dna u pretilih osoba", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396389