doctoral thesis
Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Šeremet, D. (2024). Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182

Šeremet, Danijela. "Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182

Šeremet, Danijela. "Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182

Šeremet, D. (2024). 'Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182

Šeremet D. Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 December 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182

D. Šeremet, "Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182

Please login to the repository to save this object to your list.