University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry
Cite this document
Štrbac, L. (2023). Usporedba znanja o prehrani među liječnicima različitih specijalizacija i nutricionistima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:527459
Štrbac, Lora. "Usporedba znanja o prehrani među liječnicima različitih specijalizacija i nutricionistima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:527459
Štrbac, Lora. "Usporedba znanja o prehrani među liječnicima različitih specijalizacija i nutricionistima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:527459
Štrbac, L. (2023). 'Usporedba znanja o prehrani među liječnicima različitih specijalizacija i nutricionistima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:527459
Štrbac L. Usporedba znanja o prehrani među liječnicima različitih specijalizacija i nutricionistima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 October 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:527459
L. Štrbac, "Usporedba znanja o prehrani među liječnicima različitih specijalizacija i nutricionistima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:527459