Fizikalno-kemijska svojstva filmova od pektina i kitozana uz dodatak limonena te njihov utjecaj na svojstva mandarina (lat. Citrus reticulata) tijekom skladištenja
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Food Packaging
Cite this document
Šagud, D. (2023). Fizikalno-kemijska svojstva filmova od pektina i kitozana uz dodatak limonena te njihov utjecaj na svojstva mandarina (lat. Citrus reticulata) tijekom skladištenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715910
Šagud, Dora. "Fizikalno-kemijska svojstva filmova od pektina i kitozana uz dodatak limonena te njihov utjecaj na svojstva mandarina (lat. Citrus reticulata) tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715910
Šagud, Dora. "Fizikalno-kemijska svojstva filmova od pektina i kitozana uz dodatak limonena te njihov utjecaj na svojstva mandarina (lat. Citrus reticulata) tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715910
Šagud, D. (2023). 'Fizikalno-kemijska svojstva filmova od pektina i kitozana uz dodatak limonena te njihov utjecaj na svojstva mandarina (lat. Citrus reticulata) tijekom skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715910
Šagud D. Fizikalno-kemijska svojstva filmova od pektina i kitozana uz dodatak limonena te njihov utjecaj na svojstva mandarina (lat. Citrus reticulata) tijekom skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2025 March 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715910
D. Šagud, "Fizikalno-kemijska svojstva filmova od pektina i kitozana uz dodatak limonena te njihov utjecaj na svojstva mandarina (lat. Citrus reticulata) tijekom skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715910