master's thesis
Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka

Hrsan, Jana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Hrsan, J. (2023). Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711

Hrsan, Jana. "Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711

Hrsan, Jana. "Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711

Hrsan, J. (2023). 'Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711

Hrsan J. Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711

J. Hrsan, "Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711

Please login to the repository to save this object to your list.