University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document
Hrsan, J. (2023). Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711
Hrsan, Jana. "Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711
Hrsan, Jana. "Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711
Hrsan, J. (2023). 'Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711
Hrsan J. Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711
J. Hrsan, "Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711