University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for drying Technologies and monitoring of biologically active compounds
Cite this document
Špoljar, Ž. (2023). Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz odabranih morskih algi i spužve (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196651
Špoljar, Željka. "Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz odabranih morskih algi i spužve." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196651
Špoljar, Željka. "Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz odabranih morskih algi i spužve." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196651
Špoljar, Ž. (2023). 'Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz odabranih morskih algi i spužve', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196651
Špoljar Ž. Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz odabranih morskih algi i spužve [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196651
Ž. Špoljar, "Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz odabranih morskih algi i spužve", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196651