prikaz prve stranice dokumenta Botanička obilježja, sorte te fizikalno-kemijska svojstva običnog oraha (Juglans regia L.)
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Botanička obilježja, sorte te fizikalno-kemijska svojstva običnog oraha (Juglans regia L.)

Vukoje, Ivona
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Vukoje, I. (2014). Botanička obilježja, sorte te fizikalno-kemijska svojstva običnog oraha (Juglans regia L.) (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922279

Vukoje, Ivona. "Botanička obilježja, sorte te fizikalno-kemijska svojstva običnog oraha (Juglans regia L.)." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922279

Vukoje, Ivona. "Botanička obilježja, sorte te fizikalno-kemijska svojstva običnog oraha (Juglans regia L.)." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922279

Vukoje, I. (2014). 'Botanička obilježja, sorte te fizikalno-kemijska svojstva običnog oraha (Juglans regia L.)', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 October 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922279

Vukoje I. Botanička obilježja, sorte te fizikalno-kemijska svojstva običnog oraha (Juglans regia L.) [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2021 October 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922279

I. Vukoje, "Botanička obilježja, sorte te fizikalno-kemijska svojstva običnog oraha (Juglans regia L.)", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922279

Islandora Bookmark - Please login to use this feature