undergraduate thesis
Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa

Tolić, Laura
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Tolić, L. (2024). Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582

Tolić, Laura. "Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582

Tolić, Laura. "Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582

Tolić, L. (2024). 'Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 06 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582

Tolić L. Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 October 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582

L. Tolić, "Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582

Please login to the repository to save this object to your list.