prikaz prve stranice dokumenta Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka

Milešević, Marina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Milešević, M. (2014). Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

Milešević, Marina. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

Milešević, Marina. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

Milešević, M. (2014). 'Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 October 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

Milešević M. Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2021 October 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

M. Milešević, "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

Islandora Bookmark - Please login to use this feature