University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document
Jukić, I. (2024). Utjecaj suplementacije bosiljkom u hranidbi kokoši nesilica na profil masnih kiselina, oksidaciju masti i antioksidativnu aktivnost jaja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443302
Jukić, Ivona. "Utjecaj suplementacije bosiljkom u hranidbi kokoši nesilica na profil masnih kiselina, oksidaciju masti i antioksidativnu aktivnost jaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443302
Jukić, Ivona. "Utjecaj suplementacije bosiljkom u hranidbi kokoši nesilica na profil masnih kiselina, oksidaciju masti i antioksidativnu aktivnost jaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443302
Jukić, I. (2024). 'Utjecaj suplementacije bosiljkom u hranidbi kokoši nesilica na profil masnih kiselina, oksidaciju masti i antioksidativnu aktivnost jaja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443302
Jukić I. Utjecaj suplementacije bosiljkom u hranidbi kokoši nesilica na profil masnih kiselina, oksidaciju masti i antioksidativnu aktivnost jaja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443302
I. Jukić, "Utjecaj suplementacije bosiljkom u hranidbi kokoši nesilica na profil masnih kiselina, oksidaciju masti i antioksidativnu aktivnost jaja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443302