prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić

Drinovac, Inga
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology and Analysis of Wine

Cite this document

Drinovac, I. (2015). Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529507

Drinovac, Inga. "Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529507

Drinovac, Inga. "Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529507

Drinovac, I. (2015). 'Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529507

Drinovac I. Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529507

I. Drinovac, "Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529507

Please login to the repository to save this object to your list.