University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Brkljačić, M. (2024). Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780
Brkljačić, Marta. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780
Brkljačić, Marta. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780
Brkljačić, M. (2024). 'Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780
Brkljačić M. Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 March 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780
M. Brkljačić, "Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780