master's thesis
Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice

Brkljačić, Marta
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Brkljačić, M. (2024). Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780

Brkljačić, Marta. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780

Brkljačić, Marta. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780

Brkljačić, M. (2024). 'Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780

Brkljačić M. Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 March 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780

M. Brkljačić, "Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780

Please login to the repository to save this object to your list.