Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Brkljačić, M. (2024). Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780
Brkljačić, Marta. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780
Brkljačić, Marta. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780
Brkljačić, M. (2024). 'Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780
Brkljačić M. Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 15.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780
M. Brkljačić, "Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju fenolnih spojeva iz komine borovnice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365780