master's thesis
Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakta koprive(Urtica dioica L.) i industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)

Preis, Matija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Fermentation and Yeast Technology

Cite this document

Preis, M. (2025). Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakta koprive(Urtica dioica L.) i industrijske konoplje (Cannabis sativa L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110366

Preis, Matija. "Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakta koprive(Urtica dioica L.) i industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110366

Preis, Matija. "Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakta koprive(Urtica dioica L.) i industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110366

Preis, M. (2025). 'Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakta koprive(Urtica dioica L.) i industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110366

Preis M. Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakta koprive(Urtica dioica L.) i industrijske konoplje (Cannabis sativa L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2025 [cited 2025 February 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110366

M. Preis, "Fitokemijski profil, antioksidacijska aktivnost i fizikalno-kemijski parametri ekstrakta koprive(Urtica dioica L.) i industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2025. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110366

Please login to the repository to save this object to your list.