master's thesis
Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024

Demo, Luka
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control

Cite this document

Demo, L. (2025). Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024 (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541

Demo, Luka. "Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541

Demo, Luka. "Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541

Demo, L. (2025). 'Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541

Demo L. Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024 [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2025 [cited 2025 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541

L. Demo, "Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2025. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541

Please login to the repository to save this object to your list.
accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.