University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Quality Control
Cite this document
Demo, L. (2025). Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024 (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541
Demo, Luka. "Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541
Demo, Luka. "Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541
Demo, L. (2025). 'Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541
Demo L. Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024 [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2025 [cited 2025 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541
L. Demo, "Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2025. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541