prikaz prve stranice dokumenta Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja

Jauk, Natalija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Jauk, N. (2014). Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841981

Jauk, Natalija. "Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841981

Jauk, Natalija. "Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841981

Jauk, N. (2014). 'Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 October 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841981

Jauk N. Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2021 October 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841981

N. Jauk, "Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841981

Islandora Bookmark - Please login to use this feature